Upravit stránku

RECEPT: MANDLOVO ČOKOLÁDOVÉ ČTVEREČKY

INGREDIENCE:

  • 250 g mletých mandlí
  • 200 g hořké čokolády 70% kakaa
  • 80 g špaldové mouky
  • 180 g másla
  • 4 lžíce medu
  • 5 vajec
  • 30 g mandlí na ozdobu (sekanými)
  • 2 lžíce citrónové šťávy

POSTUP:

  1. Čokoládu si rozsekáme v robotu na malé kousky.
  2. Změklé máslo rozšleháme společně s medem, vejci a citrónovou šťávou.
  3. Do směsi přidáme nasekanou čokoládu, mouku a mleté mandle. Vše promícháme.
  4. Vzniklé těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem.
  5. Pečeme ve vyhřáté troubě na 170°C asi 20 minut.
  6. Po vychladnutí polijeme čokoládou a nasekanými mandlemi.

Fotogalerie Mandlovo čokoládové čtverečky

Nahoru

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti