INGREDIENCE (množství na 2 plechy):

Na korpus:

  • 3 velké cukety (nevadí ani ty přerostlé)
  • 3 vejce
  • 3 lžíce lahůdkového droždí (slouží k dochucení a zároveň dodá bílkoviny)
  • česnek
  • sůl
  • sušené bylinky (dle chuti, já použila krakonošovu zahrádku)

Náplň:

  • domácí kečup či sugo
  • červená cibule
  • šunka
  • sýr
  • rajčata
  • žampiony
  • oregano

POSTUP:

Nastrouháme si cuketu nahrubo, osolíme, necháme chvíli "vypotit" a poté z ní přes utěrku vymačkáme veškerou přebytečnou vodu. Je to docela makačka, takže si připravte svaly. :-) Do vymačkané cukety dáme vajíčka, bylinky a vytvoříme těsto, které dáme na pečící papír na plech. Těsto by mělo být vysoké asi 1 cm. Dáme do trouby zapéct asi na 25 min při 180 stupních.

Po upečení naskládáme na těsto vše, co máme rádi. Já jsem korpus potřela domácím kečupem, poté jsem dala nakrájenou cibuli, šunku, rajčata, žampiony, sýr a posypala oreganem.

Poté stačí na 20 minut zapéct a máte hotovo. :-)

Přeji dobrou chuť.

Fotogalerie

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti