INGREDIENCE na cca 40 ks:

  • 100 g šmakoun švestka se skořicí
  • 100 g bionuta lískooříškový čekankový krém
  • 80 g hrozinek (případně jiné sušené ovoce)
  • 2 cl rumu (malý panák)
  • 50 g mletých ovesných vloček

Poleva:

  • 50 g hořké čokolády
  • 10 g kokosového tuku

POSTUP:

Všechny suroviny na těsto vložíme do mixéru a rozmixujeme na hladké těsto. Naplníme do silikonových formiček a dáme na cca 1-2h do mrazáku ztuhnout. Poté polijeme rozpuštěnou čokoládou.

Můžeme si pochutnat na výborné pochoutce, která během chvilky zmizí ze svátečního stolu. 


Doporučuji uchovávat v lednici. :-)

Fotogalerie: Čokoládové nepečené cukroví s rumem

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti