INGREDIENCE (množství na 2 plechy):
Na korpus:
- 3 velké cukety (nevadí ani ty přerostlé)
- 3 vejce
- 3 lžíce lahůdkového droždí (slouží k dochucení a zároveň dodá bílkoviny)
- česnek
- sůl
- sušené bylinky (dle chuti, já použila krakonošovu zahrádku)
Náplň:
- domácí kečup či sugo
- červená cibule
- šunka
- sýr
- rajčata
- žampiony
- oregano
POSTUP:
Nastrouháme si cuketu nahrubo, osolíme, necháme chvíli "vypotit" a poté z ní přes utěrku vymačkáme veškerou přebytečnou vodu. Je to docela makačka, takže si připravte svaly. :-) Do vymačkané cukety dáme vajíčka, bylinky a vytvoříme těsto, které dáme na pečící papír na plech. Těsto by mělo být vysoké asi 1 cm. Dáme do trouby zapéct asi na 25 min při 180 stupních.
Po upečení naskládáme na těsto vše, co máme rádi. Já jsem korpus potřela domácím kečupem, poté jsem dala nakrájenou cibuli, šunku, rajčata, žampiony, sýr a posypala oreganem.
Poté stačí na 20 minut zapéct a máte hotovo. :-)
Přeji dobrou chuť.