INGREDIENCE: (1 porce)

  • 200 g čerstvé tresky
  • 200 g vařených brambor
  • 7 g přepuštěného másla na přípravu
  • 200 g čerstvého salátu
  • 1 čajová lžička špaldové mouky 
  • na dochucení: sůl, pepř, červená paprika, kmín

POSTUP:

Tresku osušíme. Poté osolíme, opepříme, přidáme červenou papriku (koření), kmín a obě strany lehce zaprášíme moukou. Mouku přidávám kvůli tomu, že se při opékání vytvoří krusta a ryba je více šťavnatá a křupavá.

Na rozpáleném ghí rybu orestujeme (z každé strany asi 2 minuty). 


Podáváme s vařenými brambory a čerstvým zeleninovým salátem. 

Tip: 
Uvařte si brambory na páře (jedná se o šetrnější vaření - brambory mají lepší chuť a zachovají si více živin). 
 

Fotografie přípravy a hotového jídla

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti