INGREDIENCE:

Na rolky

  • kuřecí prsa
  • mozzarella
  • sušená rajčata
  • baby špenát
  • schwardwaldská šunka
  • olej na restování (řepkový)
  • vývar (nebo biobujón bez glutamátu)

Možné přílohy

  • rýže - já použila divokou rýži nebo basmati
  • zelené fazolky (cibule, česnek)
  • listový špenát (cibule, česnek, mléko/smetana)

POSTUP:

Kuřecí prso naklepeme na tenký plátek, vložíme do něj sušená rajčata a kousek mozzarelly. Vytvoříme rolku a obalíme jí schwardwaldskou šunkou.

Rozehřejeme pánev s trochou oleje a orestujeme rolky ze všech stran. Jakmile je rolka do zlatava orestovaná, podlijeme ji trochou vývaru a pod pokličkou necháme dodělat.  (Já mám radši tu variantu, že orestované rolky dám na pařáček a nechám je cca 10-15 minut dodělat na párou. Rolky nejsou vysušené, zůstanou šťavnaté)

Na druhé pánvi si orestujeme cibuli, česnek a fazolky. Poté je podlijeme trochou zbylého vývaru a krátce povaříme (cca 2 minuty). Mezitím si uvaříme rýži a můžeme podávat.

Sůl a pepř jsem nepoužila, ale záleží na chuti.

Dobrou chuť.

Fotogalerie Krůtí rolka se schwardwaldskou šunkou plněná mozzarellou

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti