INGREDIENCE:

  • čerstvé těstoviny
  • uzený losos
  • ricotta
  • sýr Grana Panado (parmazán)
  • rajčata
  • cibule, česnek, sůl, pepř

POSTUP:

Nakrájíme si cibuli na jemno, česnek na plátky a orestujeme na troše oleje. Přidáme rajčata a krátce orestujeme. Mezitím si uvaříme al dente čerstvé těstoviny (8 minut). Místo smetany využijeme ricottu (1 polévkovou lžíci), kterou si dáme do hrnečku a nalijeme do ní část vroucí vody ze špaget (asi 3 lžíce vody). Vodu s ricottou promícháme do hladké konzistence a vlijeme ji ke špagetám na pánev, tím se nám vytvoří lehká "smetanová" omáčka. Poté dochutíme solí a pepřem, přidáme uzeneného lososa, parmazán a můžeme si vychutnat skvělý oběd.

Fotografie použitých ingrediencí - Italský týden v Lidlu

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti