INGREDIENCE (3 porce):

  • 55 g vloček
  • 1/2 lžičky jedlé sody
  • 2 lžičky holandského kakaa
  • 15 g semínek (mám směs lněné, slunečnice, dýňové, chia)
  • 2 vejce
  • 1,5 jablka
  • 100 g šmakoun (meruňka, švestka či brusinka) - pro doplnění bílkovin a doslazení
  • lžička medu (nemusí být)
  • trocha vody či mléka pro případné zředění těsta (mělo by vzniknout hustší těsto)
  • kokos.tuk na vymazání hrnečku

POSTUP

Všechny ingredience rozmixujeme v mixéru, pokud by bylo těsto příliš husté, zředíme trochou vody.

Nalijeme do připravených hrnečku - vymazaných kokosovým tukem a vysypaný moukou či kokosem. Těsto plníme do 2/3, těsto nabyde. 

Vložíme do mikrovlnné trouby na plný výkon na cca 4 minuty. Každý hrneček samostatně. Po upečení vyklopíme na talíř, přelijeme bílým jogurtem a posypeme semínky a ozdobíme ovocem. 

Přeji dobrou chuť.

Fotogalerie jablečný mug cake

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti