INGREDIENCE:

  • 50 g rozemletých ovesných vloček
  • 1 lžička kypřícího prášku (nejlépe bez fosfátů)
  • 1 lžička medu (případně jiného sladidla či stevie - množství dle chuti)
  • 1 lžička kakaa (holandského typu)
  • 1 lžička přepuštěného másla GHÍ (nebo kokosového oleje)
  • 1 vajíčko (domácí)
  • 1 menší banán
  • ovoce na ozdobu
  • chia semínka, mandle na posypání

POSTUP:

Do sekáčku nasypeme ovesné vločky s práškem do pečiva rozmixujeme. Poté postupně přidáme všechny ingredience a promícháme až do hladké polotekuté konzistence. Podle potřeby můžeme přidat trochu mléka.

Hrneček si lehce vymažeme máslem, vysypeme moukou nebo kokosem a nalijeme do něj těsto asi do 1/2 hrnečku.

Poté vložíme hrnek do mikrovlnky a "pečeme" 2-3 minuty (podle výkonu mikrovlnky).

Po upečení vyklopíme koláč z hrnečku a polijeme bílým jogurtem, ozdobíme ovocem, mandlemi a chia a můžeme si pochutnat na skvělé snídani.

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti