INGREDIENCE:
- krevety (či jiná oblíbená ryba)
- celozrnné těstoviny
- špenát
- cibule
- česnek
POSTUP:
Na troše oleje orestujeme cibuli, asi v půlce smažení přidáme na plátky nakrájený česnek a poté vyloupané krevety, vše krátce restujeme. Mezitím si uvaříme těstoviny al dente a špenát spaříme horkou vodou.
Dochutíme solí, pepřem a trochou citrónové šťávy. Vše promícháme a podáváme.
(Krevety jsou u nás doma hodně oblíbené, takže je kupuji poměrně často. Kvalitní se dají sehnat v Makru, ale ráda je kupuji i v Lidlu). Pokud jste doma krevety ještě nevařili, tak se jich nebojte. Dají se připravit za pár minut a chutí trochu připomínají kuřecí maso, nejsou cítit rybinou.
Přeji dobrou chuť. :-)