INGREDIENCE:

  • kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel, já dala i kedlubnu)
  • cibule, česnek
  • olej (já použila přepuštěné máslo - je chutnější a nepřepaluje se)
  • voda nebo vývar (já měla vývar v mrazáku, tak jsem ho použila)
  • brambory (na zahuštění polévky)
  • kvalitní rybí filé (použila jsem nowako)
  • bylinky do polévky (použila jsem směs zn. grešík bez soli)
  • domácí bylinky (libeček, celerová nať, petrželová nať)

POSTUP:

Na tuku orestujeme cibuli, česnek, nastrouhanou zeleninu, brambory a rybí filé. Zalijeme vodou nebo vývarem a krátce vaříme. Polévku můžeme částečně rozmixovat ponorným mixérem. Dochutíme solí, pepřem, bylinkami a můžeme podávat, třeba s kváskovým chlebem.

Přeji dobrou chuť.

Jak Vám zeleninová polévka s filé chutná?

  • (vyplněný vstupní dotazník)
  • Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné. Po kliknutí na "Odeslat", bude zpráva zaslána na můj e-mail. Odpověď můžete očekávat do 2 pracovních dnů. Většinou to ale bývá do pár hodin.
ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti